Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Cool Water Man After Shave

Cool Water Man After Shave

Davidoff

Cool Water After Shave gir en maskulin og frisk duft av den klassiske parfymen. Nyt av en sval bølge som gir deg styrke og vitalitet.
475 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Cool Water After Shave gir en maskulin og frisk duft av den klassiske parfymen. Nyt av en sval bølge som gir deg styrke og vitalitet. Opplev den oppkvikkende duften av peppermynte, koriander og lavendel. Duften utstrål varme og friskhet!
Alcohol Denat., Water (Aqua), Fragrance (Parfum), Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Alpha-Isomethyl Ionone, Bisabolol, Butylene Glycol, Citral, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool.
Volum:75 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331