Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Cremorlab T.E.N. Cremor Mineral 270 ml

Vurderinger
Pris
450 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt  over 99 krFri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
T.E.N. Cremor Mineral
p90097991
v90097992
Cremorlab
NOK
450
T.E.N. Cremor Mineral Treatment Essence er Cremorlabs absolutte bestselger, som har oppnådd kultstatus innen koreansk hudpleie. Hovedingrediensen er Cremorlabs patenterte T.E.N termiske kildevann, som er kjent for sin høye konsentrasjon av mineraler med fuktende og revitaliserende effekt på huden. Denne essensen fukter huden i dybden, mens den samtidig forbedrer teksturens og porenes utseende. Blomsterekstrakter, niacinamide og adenosine lysner pigmentering for å gi en jevnere og klarere hudnyanse, og motvirker aldringsprosessen. Ekstrakter fra kamille virker beroligende på rødhet og irritasjon. Essensen gjør akneplaget og fet-/blandingshud mer balansert, mens tørr hud gjenoppretter fuktbalansen og blir myk og glatt igjen. Ved regelmessig bruk av T.E.N. Cremor Mineral Treatment Essence blir huden spenstigere, fyldigere, får bedre tekstur og mer glød. Opplev selv hva denne essensen kan gjøre for huden din! Egner seg utmerket til alle hudtyper, også sensitiv hud. Uten alkohol, parabener og parfyme.
Påfør på renset hud etter toner. Ta en liten mengde essens og klapp den forsiktig inn over hele ansiktet til den er fullstendig absorbert. Fortsett deretter med serum og fuktighetskrem.
Volum:
270 ml
Vekt:
340 g
EAN:
8809343761270
Mer inspirasjon
Come clean! Finn riktig rengjøring

Come clean! Finn riktig rengjøring

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

5.0
Basert på 1 omtaler
Les mer
K
Kristine B
25-09-2018
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331