Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members only! Nå får du 30% på All Nighter Setting Spray fra Urban Decay! Kun 3 stk per kunde.

Kampanje 20%

Cremorlab T.E.N. Cremor Refreshing Cleansing Gel Oil 150 ml

Vurderinger
Pris
256 kr
320 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
T.E.N. Cremor Refreshing Cleansing Gel Oil
p90102649
v90102650
Cremorlab
NOK
256
En bestselgende renseolje innen K-beauty i unik geleform som skånsomt, men effektivt løser opp makeup og urenheter. Dette skylles fullstendig vekk uten å etterlate spor. T.E.N. Cremor Cleansing Gel Oil består av Cremorlabs patenterte T.E.N. termiske kildevann, som sammen med kjempenattlysolje, sheasmør, mandelolje, squalene og moringaolje effektivt løser opp sminke og oljebasert smuss. Samtidig myknes og fuktes huden. Kjempenattlysolje har også beroligende og antiinflammatorisk virkning, mens sheasmør, moringaolje og squalene mykner huden og er rike på antioksidanter og essensielle fettsyrer.
Oljebasert rengjøring er et must innen koreansk hudpleie for å rense huden i dybden. På denne måten forebygges tette porer og urenheter som kan føre til betennelse og utslett. Når huden renses nøye vil også de neste hudpleieproduktene absorberes bedre av huden og på den måten virke mer effektivt. Ingenting løser opp fettbaserte urenheter like effektivt som olje, uten at dette tørker ut huden eller påvirker den naturlige pH-verdien.
Ved regelmessig bruk av T.E.N. Cremor Cleansing Gel Oil blir huden klarere og får mer glød.
Bruk 1-2 pumpetrykk direkte på tørr hud og masser forsiktig for å løse opp sminke og urenheter. Bland deretter med litt vann og skyll så nøye med lunkent vann. Følg opp med vannbasert rengjøring. Brukes en gang om dagen.
Tips! Hvis du har problemer med kviser/tette porer, kan du først tørke vekk sminken med micellært vann eller Cremorlab Cleansing Veil, og deretter massere huden med renseolje i ca. 1-2 minutter for å gi en dypere rens av porene. Følg opp med vannbasert rengjøring.
Volum:
150 ml
Vekt:
246 g
EAN:
8809343761409
Tips fra KICKS community
Come clean! Finn riktig rengjøring

Come clean! Finn riktig rengjøring

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331