Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Siste sjanse - 50% ekstra på salgsprisen! Fri frakt med Bring & Helthjem

Cremorlab Witch Hazel Pore Tightening Mask 25 ml

Vurderinger
Pris
60 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Witch Hazel Pore Tightening Mask
p90097995
v90097996
Cremorlab
NOK
60
En arkmaske som kontrollerer hudens produksjon av sebum, strammer porene, forebygger fremveksten av akne samtidig som den virker fuktighetsgivende. Ekstrakter fra trollhassel beroliger huden, samtidig som den gir balansert fettproduksjon og forbedrer porenes utseende. Urten centella asiatica er kjent for sine egenskaper til å lindre betennelse og påskynde egen helbredelsesevne ved å stimulere cellefornyelsen. Vann fra japansk edelsypress har antibakteriell effekt og forebygger akne. Serumet baserer seg på Cremorlabs berømte, patenterte termiske kildevann med uvanlig høyt innhold av hudnyttige mineraler med revitaliserende effekt på huden. Vannet virker også fuktighetsgivende. Arkmasken er laget av tynn og myk miljøvennlig tencel for optimal passform.
Applicera på rengjord hud efter toner. Låt verka i 15-20 minuter, ta sen av bomullsmasken och klappa försiktigt in resterande serum i huden i ansikte och hals. Följ upp med dag-/nattkräm för att kapsla in maximalt med fukt.
Volum:
25 ml
EAN:
8809343761584, 8809343761577
Tips fra KICKS community
Beauty Test: Finn din dagrutine

Beauty Test: Finn din dagrutine

Beauty Test: Hvilken selvbruning passer deg best?

Beauty Test: Hvilken selvbruning passer deg best?

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331