Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members only! Nå får du 30% på All Nighter Setting Spray fra Urban Decay! Kun 3 stk per kunde.

Kampanje 20%

Cremorlab White Bloom Triple Bright Floral Mask 25 ml

Vurderinger
Pris
48 kr
60 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
White Bloom Triple Bright Floral Mask
p90098005
v90098006
Cremorlab
NOK
48
En arkmaske laget av ren bomull som tilfører huden rikelig med fuktighet, og som lysner pigmentflekker og gir mer glød. Basert på Cremorlabs berømte T.E.N. termiske kildevann med revitaliserende effekt på huden og som sammen med hyaluronsyren fukter i dybden. Ekstrakt fra tigerlilje, kombinert med sitron, grapefrukt og appelsin, lysner pigmentering og flekker i huden for å gi en jevnere og klarere hudnyanse. Tigerlilje inneholder også mye keratin, som forbedrer hudens generelle tekstur. Ekstrakter fra bl.a. brokkoli og tomat er rike på antioksidanter, beskytter huden mot frie radikaler og har i tillegg anti age-effekt. Cremorlab White Bloom Triple Bright Floral Mask passer perfekt når huden din føles tørr og stram, og behøver en fuktboost. Om sommeren anbefaler vi oppbevaring i kjøleskap for en herlig forfriskende opplevelse. Vi anbefaler å ta den med på lange flyreiser for å beskytte huden mot uttørking. Passer alle hudtyper.
Applicera på rengjord hud efter toner. Låt verka i 15-20 minuter, ta sen av bomullsmasken och klappa försiktigt in resterande serum i huden i ansikte och hals. Följ upp med dag-/nattkräm för att kapsla in maximalt med fukt.
Volum:
25 ml
EAN:
8809343761515
Tips fra KICKS community
Come clean! Finn riktig rengjøring

Come clean! Finn riktig rengjøring

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331