Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Nutrition  Deep Intensive Mask 25 ml

Nutrition Deep Intensive Mask 25 ml

Cremorlab

En eksklusiv todelt dukmaske i hydrogel-materiale dynket med et rikt fuktighetsgivende serum som mykgjør og revitaliserer fuktfattig og sliten hud slik at den g...
70 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Nutrition Deep Intensive Mask
p90573476
v90573477
Cremorlab
NOK
70

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En eksklusiv todelt dukmaske i hydrogel-materiale dynket med et rikt fuktighetsgivende serum som mykgjør og revitaliserer fuktfattig og sliten hud slik at den gjenoppretter sin smidighet og glød. Basert på:
Cremorlabs mineralrike T.E.N.-termalvann som tilfører fuktighet og balanserer huden
Nærende og mykgjørende bidronninggelé
Rød ginseng som revitaliserer huden og virker anti-aging
Beroligende aloe vera-ekstrakt
Dukmasken består av to deler, slik at den kan justeres etter ansiktsformen for optimal passform, og er fremstilt av vannoppløselig hydrogel slik at huden kan absorbere serumet mer effektivt.
Etter rens og toner åpner du posen og drar forsiktig av den tynne filmen på de to delene av dukmasken. Juster den øvre delen rundt øynene og den nedre delen rundt munnen. La virke i 15–20 minutter og dra deretter masken forsiktig av. Klapp inn resterende serum i huden til det er helt absorbert, og følg opp med en ansiktskrem for å kapsle inn fuktigheten mer effektivt.
Volum:25 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331