Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
High Impact Elevating Mascara - Brightening Black Black
20% ved kjøp av 2 øyeprodukter Les mer

High Impact Elevating Mascara - Brightening Black Black

Clinique

Fyldig maskara med polymerer, som buer vippene med en lett og holdbar mousse-formel, slik at vippene bevarer den vakre buede formen hele dagen. Drysser ikke og gnis ikke utover.
230 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Gunn | 10-04-2019
Skulle ønske man kunne reklamere på sminke for jeg føler meg lurt. Denne er så vannfast at det omtrent er umulig å få av. Til og med Clinique sin egen sminkefjerner kommer til kort. Vippene blir forsåvidt fine, men den tørker raskt. Så om man er uheldig å griser så må man få det av kjapt. Helst ikke grise i det hele tatt.
Hilde | 03-10-2018
Forsåvidt fine vipper, men ble fortalt at denne også kunne vaskes av ved 38 grader. Men den sitter som en vannfast mascara. Fint det, hvis den blir avertert som nettopp det.
Ann-Carin | 02-04-2018
I utgangspunktet så syns jeg denne mascaraen holder alt den lover; den gir perfekt bøyde vipper, fin lengde og akkurat passe fylde. Og den holder hele dagen. Det eneste problemet er at den er helt umulig å få av igjen!! Så uansett hvor fine øyevipper jeg får av den, så hjelper det ikke hvis man ikke har øyevipper igjen etter at man har tatt den av..

Mer Informasjon

Fyldig maskara med polymerer, som buer vippene med en lett og holdbar mousse-formel, slik at vippene bevarer den vakre buede formen hele dagen. Drysser ikke og gnis ikke utover. Testet av øyeleger og er velegnet til sensitive øyne.
Volum:8.5 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331