Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

High Impact Curling Mascara, Black 8 ml
High Impact Curling Mascara, Black 8 ml

High Impact Curling Mascara, Black 8 ml

Clinique

Gjør vippene lange, vågale og oppoverbøyde uten å rive, slite eller dra. Den bueformede børsten løfter opp hver eneste lille vippe. Dryssefri i opptil 24 timer. Oftalmologisk testet.
230 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
High Impact Curling Mascara, Black
p818144
v40663403
Clinique
NOK
230

Omtaler

Hanne | 01-07-2018
Dette er den dårligste mascaraen jeg har prøvd hittil. Den gjorde ikke annet enn å klumpe sammen mine lange vipper, og den er skikkelig vanskelig å få av. Det er ikke ofte jeg synes at ting er så håpløst ubrukelig at de går rett i søpla, men det gjør denne!
Malin | 02-05-2018
Veldig bløt/tykk i konsistensen den første uken man bruker den, men etter litt bruk er den super! Jeg prøver å unngå å legge innsiden av bøyen mot vippene, ettersom det er her det samler seg mest produkt. Kan klistre sammen vippene litt, men med tanke på hvor mye den bøyer og forlenger syns jeg ikke det gjør noe. Man får et veldig åpent blikk med denne :)
Julie | 21-03-2018
Elsker denne og har brukt den i maaange år nå. Den drysser ikke. Den er kjempe lett å ta av i varmt vann, man slipper å gni i øyeområdet. Den gir lange vipper og er veldig "buildable", gir en god del volum ved flere strøk. Den holder seg godt ved både bading og gråting hos meg, ettersom den trenger ganske varmt vann for å gå av. Har faktisk fått komplimenter for vippene mine med denne, men vil si den gir et veldig naturlig resultat.

Mer Informasjon

Gjør vippene lange, vågale og oppoverbøyde uten å rive, slite eller dra. Den bueformede børsten løfter opp hver eneste lille vippe. Dryssefri i opptil 24 timer. Oftalmologisk testet.
Håll den böjda borsten så att den följer ögonfransarnas kurva. Applicera så många lager du vill ha för att bygga upp långa, intensiva fransar. Vid borttagning, använd fingertopparna för att blöta ned ögonfransarna med varmt vatten (badtemperatur är perfekt, 39 C). Eller blöt en bomullsrondell med varmt vatten, tryck mot ögat och torka sedan bort.
Volum:8 ml
Hudtype:Kombinert
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331