Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Lash Power Mascara 6 ml
Lash Power Mascara 6 ml
Lash Power Mascara 6 ml
Lash Power Mascara 6 ml
Lash Power Mascara 6 ml

Lash Power Mascara 6 ml

Clinique

Hvert eneste strøk med mascarens store børste svøper vippene dine i intens farge og volum. En fantastisk formel som kan brukes selv av kontaktlinsebrukere og personer med sensitive øyne.
230 kr
6 ml

Omtaler

Kaja | 11-10-2018
Sitter på hele dagen, til og med under trening. For ikke noe svarte klumper i øyekanten, drysser ikke heller. Svir ikke i øynene, best jeg har hatt (bedre enn lancome, estee lauder, max factor). Ikke vanskelig å jobbe med, man får se med den naturlig ut
Sunniva | 28-06-2018
Dette er den eneste maskaraen jeg har prøvd som ikke gir meg svarte flekker under øynene. Nå kan jeg endelig gå hele dagen eller hele kvelden uten å bekymre meg for at jeg ser ut som en panda
Ida | 14-03-2018
Denne sitter til du tar den av, drysser ikke og er perfekt til hverdag.

Mer Informasjon

Hvert eneste strøk med mascarens store børste svøper vippene dine i intens farge og volum. En fantastisk formel som kan brukes selv av kontaktlinsebrukere og personer med sensitive øyne. Testet av øyeleger.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331