Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Superbalanced Makeup Foundation CN 10 Alabaster
Superbalanced Makeup Foundation CN 10 Alabaster

Superbalanced Makeup Foundation CN 10 Alabaster

Clinique

Den smarte makeupen. Flytende foundation med fleksibel og oljefri dekning som fukter og absorberer olje der det trengs. Silkemyk ved påføring.
315 kr
CN 10 Alabaster
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Superbalanced Makeup Foundation
p275255
v35156603
Clinique
NOK
315

Omtaler

Silje | 28-08-2019
Kjøpte pumpe til denne og angret absolutt ikke. Kjekt om kicks tar de inn så jeg slipper å importere. Super foundation, medium dekkevne og naturlig finish. Varer ikke en hel dag, men med god setting spray varer den lenge nok!
Ingvild | 20-05-2019
Veldig god foundation som sitter hele dagen selv om huden min har pleid å bli fort oljete utover dager. Dette er den eneste av de mange oljefrie foundationene på markedet som faktisk sitter perfekt og ikke sklir ut og blir stygg. Perfekt, naturlig resultat. Moderat dekkevne - som passer meg utmerket. Eneste minus er at flasken er vanskelig å tømme helt, men går jo greit hvis man er flink til å dirke nedi der med q-tips! Tips er å la flasken ligge når den begynner å bli tom, litt lettere å få ut innholdet.
Anna | 07-03-2018
Veldig god foundation, som er lett å påføre og sitter godt hele dagen!

Mer Informasjon

Den smarte makeupen. Flytende foundation med fleksibel og oljefri dekning som fukter og absorberer olje der det trengs. Silkemyk ved påføring.
Påfør etter bruk av 3-trinnssystemet. Begynn i midten av ansiktet og bland utover med en foundationbørste eller fingertuppene. Bland nøye for å oppnå en jevn og naturlig dekning. Fukt fingertuppene og juster deretter kantene for å få et jevnt utseende, vær ekstra nøye langs kjeven. Fjern med ditt favoritt makeupfjerningsprodukt fra Clinique
Volum:30 ml
Hudtype:Kombinert
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331