Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Anti-Blemish Solutions BB Cream Medium
Anti-Blemish Solutions BB Cream Medium
Kampanje 20%

Anti-Blemish Solutions BB Cream Medium

Clinique

En matterende BB Cream specielt til uren eller fedtet hud. Kontrollerer olie i  t-zonen og giver en holdbar og medium dækning med UVA/UVB beskyttelse.
236 kr295 kr
Medium
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Sara | 15-01-2019
Hadde mye håp for denne, men den funker ikke. Der hvor jeg har fet hud fremhever den porene mine veldig, og ellers ser den SUPER tørr ut. Mot slutten av dagen er den flekkete på fjeset. I tillegg finnes den kun i 2-3 farger, som gjør at du er ganske garantert dårlig fargematch. Light ble for lys for min lyse nordiske hud. Gav meg ingen kviser, som er et pluss.
Elisabeth! | 08-03-2016
En lett og fin base med satin/matte finish. Dekker mer enn en typisk BB cream (mer som en lett-medium foundation). Sitter fint på og varer 6+ timer på min blandingshud. Produktet er tynnflytende, og må ristes godt før bruk. Fargeutvalget er dessverre ikke det beste på denne basen. Den lyseste fargen (light) er ganske mørk og er for meg en sommerfarge (da jeg er en NW20 mac). Anbefales hvis du ønsker en lett hverdags base som dekker ujevn hudtone og rødhet.

Mer Informasjon

En matterende BB Cream specielt til uren eller fedtet hud. Kontrollerer olie i  t-zonen og giver en holdbar og medium dækning med UVA/UVB beskyttelse. Oliefri formel der ikke tilstopper porerne eller leder til yderligere udbrud.
Hudtype:Fet|Kombinert|Acneutsatt hud
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331