Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
SPF 50 Mineral Sunscreen Face 30 ml

SPF 50 Mineral Sunscreen Face 30 ml

Clinique

Fjærlett, nærmest usynlig 100% mineralsk solfilter. Utrolig behagelig selv for sensitiv hud. Mild nok til også å kunne brukes rundt øynene.
275 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Maria | 24-07-2018
Veldig liten flaske for en dyr pris. Gir en "white cast" til min nokså tan hud og føles veldig fet og tung for det oljete ansiktet mitt. Kan være fin å bruke når man soler seg eller bader, men anbefales ikke til hverdagsbruk under sminke. Spesielt de med oljete eller kombinert hudtype.
Victoria | 02-07-2017
Likte denne godt. Setter pris på at den er for sensitiv hud og jeg reagerer ikke når jeg tar den under øynene. Liker også at det en fysisk (mineral)solkrem. Det som trekker litt ned er at flasken er veldig liten for prisen.

Mer Informasjon

Fjærlett, nærmest usynlig 100% mineralsk solfilter. Utrolig behagelig selv for sensitiv hud. Mild nok til også å kunne brukes rundt øynene. Usynlig avskjermende teknologi legger seg som et beskyttende slør over huden. Gjennomsiktig på alle hudtoner. Oljefri.
• Rist grundig. Påfør et rikt lag i ansiktet 15 minutter før solen og etter behov.
• Påfør etter din daglige hudpleierutine.
• Påfør minst annenhver time eller etter håndklætørk, svømming eller etter å ha svettet.
• Barn under 6 måneder: spør din lege.
Volum:30 ml
Hudtype:Kombinert
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331