Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
For leveranse innen jul, bestill senest 18/12. Gjelder kun ved leveranse til butikk!
Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer Combination Skin 30 ml Very Dry to Dry Combination

Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer Combination Skin 30 ml Very Dry to Dry Combination

Clinique

Hudens mest komplette forsvar mot synlige aldringstegn gjemt i en fuktighetskrem.
455 kr
Very Dry to Dry Combination

Omtaler

Miriam | 07-03-2016
Helt enestående. Har sensitiv hud, og bruker den letteste typen i sommerhalvåret og den litt fetere typen i vinterhalvåret. Den trekker fort inn, men gir likevel en følelse av fuktet hud som vedvarer store deler av dagen. Kan brukes under sminke uten problem
Hanne Kristine Helgesen | 28-02-2016
Jeg begynte å bruke denne i ung alder og når jeg brukte den hadde jeg perfekt hud! Etter jeg gikk tom og brukte et annet produkt så begynte jeg å få urenheter. Dette produktet kan svi første gangene du bruker det men etter hvert blir huden din vant til det.
Stephanie | 26-02-2016
Jeg har tørr og kombinert hud og dette er en av de få kremene jeg har prøvd som klarer å gi huden min det den trenger av fukt, uten å svi eller være for fet. Har brukt den i 2år nå og det er det lengste en ansiktskrem har overlevd hos meg!

Mer Informasjon

Hudens mest komplette forsvar mot synlige aldringstegn gjemt i en fuktighetskrem. Gir huden mulighet til å bekjempe effektene av følelsemessig stress, noe som kan skade like mye som sol og forurensning. Hjelper til å nøytralisere UVA- og UVB-stråler.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331