Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Superdefense CC Cream SPF 30 Light/Medium
Superdefense CC Cream SPF 30 Light/Medium

Superdefense CC Cream SPF 30 Light/Medium

Clinique

Det er noe anderledes ved din hud… den er perfekt. Fra en dag til en annen ser din hud annerledes ut. Kjedelig, grå eller rødlig. Våre rådgivende hudleger vet hvorfor: Din hudtone endres.
275 kr
Light/Medium

Omtaler

Theodora | 13-04-2018
Amazing! I tried maybe all of the CC creams out there. Glowing, great coverage and the amazing SPF for a CC!
Ingvil Dalby Grønnerud | 01-03-2017
Er veldig fornøyd med denne, ville ha noe som jevner ut litt og ikke er for dekkende da jeg liker en naturlig finish. Absolutt å anbefale!
Andrea Haug | 07-03-2016
Bra produkt for personer med et godt utgangspunkt, dvs god hud fra før av. Har man derimot arr og jevnlig utbrudd så vil jeg anbefale noe mer dekkevne (hvis man er bevisst leter etter noe som dekker slike problemer). Passer bra for både tørr og fet hud, og ser utrolig naturlig ut. Passer perfekt til sommeren, når man vil dekke til litt men føle at huden puster!

Mer Informasjon

Det er noe anderledes ved din hud… den er perfekt. Fra en dag til en annen ser din hud annerledes ut. Kjedelig, grå eller rødlig. Våre rådgivende hudleger vet hvorfor: Din hudtone endres. Nå kan vår fargekorrigerende CC Cream på få sekunder gi deg gløden tilbake. Små feil forsvinner. Utstrålingen trer frem. Optiske fargekorrigerende partikler kamuflerer små skjønnhetsfeil og skaper et jevnere utseende. Trist og grå hud ser mer strålende ut. Rødme minskes. Gulaktige toner forandres til glød.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331