Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Pep-Start HydroBlur Moisturizer 50 ml

Pep-Start HydroBlur Moisturizer 50 ml

Clinique

"Denne oljefrie fuktighetskremen gjør ujevnheter umiddelbart mindre synlige samtidig som den gir fuktighet gjennom hele dagen. Huden ser naturlig perfekt ut med en matt finish.
275 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Pep-Start HydroBlur Moisturizer
p89070502
v89070503
Clinique
NOK
275

Omtaler

Louisa | 25-02-2019
Jeg har lenge slitt med oljete hud. Spesielt har dette vert et problem med foundation, selv om jeg har brukt oljefrie mattende produkter. Denne kremen var redningen! Et pantastisk og livsnødvendig produkt i min hverdag!
S | 29-12-2018
Liker den litt men føler ikke den gjør nok for de tørre partiene.
Amalie | 11-03-2018
Den gjør det den skal men på meg så ble den klumpete på huden og det likte jeg ikke

Mer Informasjon

"Denne oljefrie fuktighetskremen gjør ujevnheter umiddelbart mindre synlige samtidig som den gir fuktighet gjennom hele dagen. Huden ser naturlig perfekt ut med en matt finish. Bruk den alene eller under foundation. Den er så lett at du også kan bruke den til å friske opp huden gjennom dagen. Vi kaller den ditt nye favorittfilter, den perfekte løsningen for å gi huden den fuktigheten den trenger, samtidig som porer og fine linjer blir mindre synlige.
"
Denne multifunksjonelle fuktighetskremen kan brukes på tre måter: • På ren hud for umiddelbart filter og fuktighet gjennom hele dagen. • Som en perfekt primer for foundation, farget fuktighetskrem eller pudder. • I løpet av dagen—over makeup—etter behov. • Unngå øyepartiet.
Volum:50 ml
Hudtype:Kombinert
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331