Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Skin EdP 100 ml

Skin EdP 100 ml

Clean Reserve

Inspirert av følelsen av en varm omfavnelse og kjærlig berøring. Dette er duften for en håpløs romantiker som etterlengter en kjærlig berøring.
1 050 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Skin EdP
p88754159
v88754160
Clean Reserve
NOK
1050

Omtaler

Johanne | 10-07-2018
Det her er den parfymen man får utallige komplimenter for, da man aldri kan spraye seg for mye med den og den lukter enkelt, friskt og rent. Bruker den til hverdags, mens jeg bruker en mer sensuell duft på fest og en mer "voksen" duft til jobbrelaterte arrangementer. Elsker den.

Mer Informasjon

Inspirert av følelsen av en varm omfavnelse og kjærlig berøring. Dette er duften for en håpløs romantiker som etterlengter en kjærlig berøring. Den salte pralinen og sødmen fra tonkabønnene som er svøpt i myk musk fanger essensen av en forsiktig kyss.
Copaiba oljen i hjertet av duften er hentet direkte fra bøndene i Amazonas regnskog. Disse bøndene gis både teknisk og finansiell støtte for å forsikre oss om at de kan fortsette med sin bærekraftige dyrking av oljen.
Toppnoter: Frisk Musk
Hjertenoter: Warm Skin Akkord - Tonka Bønner
Bunnoter: Salt Praline
Fragrance House: Firmenich
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331