Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Amber Saffron EdP 100 ml

Amber Saffron EdP 100 ml

Clean Reserve

Inspirert av den forførende spenningen mellom lyst, ønsker og det som er forbudt. En gourmand duft. Har en sensuell sødme av bringebær, blomster og safran.
1 050 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Amber Saffron EdP 100 ml
p88754121
v88754122
Clean Reserve
NOK
1050

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Inspirert av den forførende spenningen mellom lyst, ønsker og det som er forbudt. En gourmand duft. Har en sensuell sødme av bringebær, blomster og safran. Duften har en kontrast mellom frisk og krydret, spennende og trøstende. En duft som etterlater seg et inntrykk
Duften inneholder Mandarin Oljen som er dyrket i Brasil og gjør at våre parfymører har muligheten til å arbeide med råvarer samlet fra bønder over hele verden. Vi støtter aktivt lokalsamfunnet og deres levebrød med økonomisk og miljørettet bistand, mens de gir oss tilgang til sin høyt verdsatte sensuelle olje.
Toppnoter: Bergamott – Malurt - Mandarinolje
Hjertenoter: Rose – Lilje - Bringebær
Bunnoter: Musk – Safran – Amber
Fragrance House: Takasago
Perfumer: Steven Claisse
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331