Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal: 50% på Estée Lauder Daywear Creme.
Akkurat nå 262,50 kr! >> Kjøp her

Aria Sonic Cleansing Pink Pink

Aria Sonic Cleansing Pink Pink

Clarisonic

Clarisonic er børsten som sammen med ditt favorittrenseprodukt fungerer som en høyttrykksvask på porene – du blir renere enn noensinne.
1 645 kr

Omtaler

Vær den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Clarisonic er børsten som sammen med ditt favorittrenseprodukt fungerer som en høyttrykksvask på porene – du blir renere enn noensinne. Aria har tre forskjellige hastigheter som gjør at du kan skreddersy ansiktsrensen etter dagsbehov. Det følger også med en smart USB-lader for reiser.
Det som gjør Clarisonic-børsten unik er Sonic-teknologi. Sonic-teknologi skiller seg ut ved å bygge på svingninger og ikke rotasjon. Sel ve børstehodet roterer ikke, men gjør 300 mikrosvinger i sekundet. Dette sikrer opptil seks ganger bedre rens av huden enn med manuell rensing med hendene. Clarisonic gir vakker hud på kun 60 sekunder per dag. Clarisonic-børsten gir en effektiv og skånsom rens av huden. Clarisonic-børsten er vanntett og kan med fordel benyttes i dusjen. En oppladning holder i opptil 28 min, hvilket tilsvarer ca. én måneds bruk, hvis man bruker den én gang i døgnet.
I ditt kjøp av Aria får du med: En Clarisonic Aria, ladder, Refreshing Gel Cleanser 30 ml og Sensitive Brush Head.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331