Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Aria Sonic Cleansing White White
Kampanje 20%

Aria Sonic Cleansing White White

Clarisonic

Clarisonic er børsten som sammen med ditt favorittrenseprodukt fungerer som en høyttrykksvask på porene – du blir renere enn noensinne.
1 316 kr1 645 kr

Produkter er utsolgt

Mer Informasjon

Clarisonic er børsten som sammen med ditt favorittrenseprodukt fungerer som en høyttrykksvask på porene – du blir renere enn noensinne. Aria har tre forskjellige hastigheter som gjør at du kan skreddersy ansiktsrensen etter dagsbehov. Det følger også med en smart USB-lader for reiser.
Det som gjør Clarisonic-børsten unik er Sonic-teknologi. Sonic-teknologi skiller seg ut ved å bygge på svingninger og ikke rotasjon. Sel ve børstehodet roterer ikke, men gjør 300 mikrosvinger i sekundet. Dette sikrer opptil seks ganger bedre rens av huden enn med manuell rensing med hendene. Clarisonic gir vakker hud på kun 60 sekunder per dag. Clarisonic-børsten gir en effektiv og skånsom rens av huden. Clarisonic-børsten er vanntett og kan med fordel benyttes i dusjen. En oppladning holder i opptil 28 min, hvilket tilsvarer ca. én måneds bruk, hvis man bruker den én gang i døgnet.
I ditt kjøp av Aria får du med: En Clarisonic Aria, ladder ,Refreshing Gel Cleanser 30 ml og Sensitive Brush Head.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331