Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Smart Profile Cleansing

Smart Profile Cleansing

Clarisonic

2 300 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Sinéad | 16-02-2017
Dette er min første Clarisonic og jeg elsker den! Skulle ønske jeg hadde kjøpt en tidligere. Jeg merket en stor forskjell etter bare noen dager. Jeg har alltid vært flink til å ta vare på huden min, renser den skikkelig og bruker gode produkter, men jeg tror ikke at jeg klarte å rense den dyp nok. Jeg unngikk å kjøpe en Clarisonic fordi jeg var redd at den ville være alt for hard mot huden, at den ville skade eller irritere den. Har litt sensitiv hud og har slet med akne i mange år. Nå er huden min mye glattere og min akne har begynt å bli bedre. Jeg bruker selvsagt andre produkter til å hjelpe mot akne, men jeg tror at Clarisonic har gjort det lettere for produktene til å trekke seg inn i huden. Har brukt børsten til kroppen et par ganger, men det tar for lang tid - jeg er for utålmodig. Bruker heller eksfoliering hansker.
Anne May | 11-01-2017
Dette var min andre clarisonic børste, den første sluttet å fungere etter at garanti tiden gikk ut. Denne sluttet å fungere før garanti tiden gikk ut. Jeg hadde kjøpt den over nette og tok den med til en butikk som solgte den. Der var tilfeldigvis en representant fra clarisonic og hun fortalte at denne var tatt ut av produksjon pga mye klage på denne modellen. Jeg fikk uten problemer en ny børste. Når det er sagt er jeg veldig fornøyd med det børsten gjør med huden min, så jeg håper at kvaliteten på den neste børsten som er en Mia fit er bedre. Den virker mere solid og ligger bedre i hånden. Tar også mindre plass i skuffen når den lader.

Mer Informasjon

Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331