Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Husk å logge inn for å samle poeng på dine kjøp!
Mia2 Face Sonic Cleansing White Mia2 White

Mia2 Face Sonic Cleansing White Mia2 White

Clarisonic

Det som gjør Clarisonic-børsten unik er Sonic-teknologi. Sonic-teknologi skiller seg ut ved å bygge på svingninger og ikke rotasjon.
1 400 kr

Omtaler

Charlotte | 28-03-2017
Et fantastisk produkt som jeg skulle ønske at jeg hadde begynt å bruke for lenge siden. Huden føles renere og gjevnere.
Emilie | 08-03-2017
Elsker å bruke denne i min hudpleie rutine. Føler at huden renses bedre og den hjelper definitivt mot hyperpigmenteringer. Huden min har blitt jevnere etter bruk.
Ane M | 04-03-2017
Denne revolusjonerte hudpleierutinen min, og er vel verdt pengene! Huden blir babymyk, porene blir mindre, og over tid får en en fin glød. Anbbefales!

Mer Informasjon

Det som gjør Clarisonic-børsten unik er Sonic-teknologi. Sonic-teknologi skiller seg ut ved å bygge på svingninger og ikke rotasjon. Sel ve børstehodet roterer ikke, men gjør 300 mikrosvinger i sekundet. Dette sikrer opptil seks ganger bedre rens av huden enn med manuell rensing med hendene. Clarisonic gir vakker hud på kun 60 sekunder per dag. Clarisonic-børsten gir en effektiv og skånsom rens av huden. Clarisonic-børsten er vanntett og kan med fordel benyttes i dusjen. En oppladning holder i opptil 28 min, hvilket tilsvarer ca. én måneds bruk, hvis man bruker den én gang i døgnet. Mia2 har to hastigheter og en T-Timer program med 1 innstilling.
I ditt kjøp av Mia2 får du med: En Clarisonic Mia2, ladder, rens til ansikt, børstehode og reiseetui.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331