Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Lotus Oil
Kampanje 20%

Lotus Oil

Clarins

Ansiktsolje med 100% planteekstrakter. En sammentrekkende, rensende og normaliserende behandling for kombinert hud som har en tendens til å bli fet.
308 kr
385 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Amor | 25-02-2017
Utrolig bra produkt! Noen tror å bruke olje på oljete hud vil gjøre huden verre. Men det er ikke sant, fordi olje hjelper deg med å balansere huden din. Når huden blir for tørr produserer den enda mer olje enn når den er fuktig. Og som en med oljete hud så elsker jeg dette produktet, og den er drøy i bruk. Du trenger bare 2 dråper! Anbefaler ikke å ta på denne på kvelden før du skal legge deg, fordi den smitter av og tørker ikke. Så bruk den heller 1/2 t før du skal sove
Mimi | 22-02-2017
Lukter godt og gir rikelig med fuktighet. Jeg har brukt den over natten på vinterstid og den gjør underverker for tørr og gusten hud.
Uzma Mirza | 20-02-2017
bra for vinterhud. veldig fornøyd

Mer Informasjon

Ansiktsolje med 100% planteekstrakter. En sammentrekkende, rensende og normaliserende behandling for kombinert hud som har en tendens til å bli fet. Holder huden myk og glatt og forebygger tette porer. Absorberes umiddelbart av huden takket være den høye gjennomtrengningskraften til de essensielle oljene. Inneholder blant annet essensielle oljer fra rosmarin, pelargon, lotus og hasselnøtt.
På kvällen efter rengöring. Fukta huden med ansiktsvatten. Applicera en liten mängd olja lokalt på problemområden eller över ansikte och hals med lätta pressande rörelser. Undvik ögonkonturen.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331