Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Blue Orchid Oil
Kampanje 20%

Blue Orchid Oil

Clarins

Ansiktsolje med 100% planteekstrakter. En balanserende, vitaliserende og styrkende behandling for uttørket eller fuktfattig hud. Revitaliserer og gir ny glød til matt og livløs hud.
308 kr
385 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Lone | 05-03-2017
God og lett olje som tørker raskt inn i huden. Tilfører huden fukt utover dagen om du legger den under sminken. Den lukter godt og gjorde underverker på min tørre nese i vinter!
Emilie | 27-02-2017
Denne oljen reddet huden min denne vinteren, da jeg fikk tørre røde flekker i ansiktet pga det kalde været. Jeg tar et par dråper i dagkremen og legger den alene om natten. Lifesaver!
David Mertsching | 09-03-2015
Den er veldig lett, passer til tørr eller kominasjonshud. Den er for dehydrated skin, og den er perfekt for vinteren. Hvis du har sensitiv eller acne-lignende hud funker den også ydmerket ut ifra det som jeg har sett. Produktet er dyrt, men den varer i lang tid hvis du bruker den sparsom.

Mer Informasjon

Ansiktsolje med 100% planteekstrakter. En balanserende, vitaliserende og styrkende behandling for uttørket eller fuktfattig hud. Revitaliserer og gir ny glød til matt og livløs hud. Absorberes umiddelbart av huden takket være den høye gjennomtrengningskraften til de essensielle oljene. Inneholder blant annet rosentre-olje, patsjuli og hasselnøttolje.
På kvällen efter rengöring. Fukta huden med ansiktsvatten. Applicera en liten mängd olja lokalt på problemområden eller över ansikte och hals med lätta pressande rörelser. Undvik ögonkonturen.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331