Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Wonder Perfect Mascara 4D
Wonder Perfect Mascara 4D

Wonder Perfect Mascara 4D

Clarins

MASCARA WONDER PERFECT 4D er mascaraen som gir alt: UTROLIG VOLUM – EKSTREM LENGDE – PERFEKT BUE – DEFINISJON.
275 kr
Wonder Perfect Mascara 4D
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Maja | 10-04-2019
Gir superfine vipper ved at den gir volum uten å klumpe, samtidig som den verken drysser eller smitter av på øyelokk, noe de fleste mascaraer gjør til meg. Min nye favoritt!

Mer Informasjon

MASCARA WONDER PERFECT 4D er mascaraen som gir alt: UTROLIG VOLUM – EKSTREM LENGDE – PERFEKT BUE – DEFINISJON. Den gir vippene de fire dimensjonene av en perfekt look: tykkere, lengre, perfekt buet og definerte – en look som får alle til å miste pusten. Og ikke bare det; den pleier også vippene. Jo mer du bruker den, desto vakrere, sterkere og lengre blir vippene. Clarins eksklusive kost sørger for at ingen vipper blir glemt – den separerer og dekker hvert enkelt vippehår. De supersmidige fibrene tar varsomt tak i vippene og dekker dem jevnt med optimal mengde produkt, som har 100 % mineralpigment. Inneholder bl.a. superduoen rosevoks og panthenol, som beskytter og styrker vippene ved regelmessig bruk.
Volum:8 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331