#
100BON
 
Clarins Liquid Bronze Self Tanning

Liquid Bronze Self Tanning

En ny og lett måte å påføre selvbruning for ansikt og utringning. Liquid Bronze er like frisk som vann og like mild som melk, og den har en delikat duft. Den påføres med en bomullspad og gir en flott, naturlig farge full av glød på bare noen timer....
260 kr
ANTALL
  Legg til i favoritter    I butikk Finnes i butikk?
 
 

PRODUKTINFORMASJON

En ny og lett måte å påføre selvbruning for ansikt og utringning. Liquid Bronze er like frisk som vann og like mild som melk, og den har en delikat duft. Den påføres med en bomullspad og gir en flott, naturlig farge full av glød på bare noen timer. Du kan forsterke eller vedlikeholde den vakre fargen ved å påføre produktet så ofte som du ønsker. Inneholder blant annet polymerer i geléform samt flyktige silikoner. DHA, erythrulose, aloe vera-ekstrakt og vitamin E.
Volum: 125 ml

ANVENDELSE

Häll en liten mängd Liquid Bronze på en bomullspad och svep över ansikte, hals och dekolletage. Undvik ögonbryn och hårfäste.Tvätta noggrant händer och naglar efter applicering. Ordinarie dagcreme, solprodukt eller makeup kan appliceras omedelbart efteråt. För ett ännu mer lyckat resultat - exfoliera ansiktet innan applicering.
 
 
SKRIV OMTALE
Hva synes du om produktet? Skriv din omtale her!
KOMMENTARER
Det finnes ennå ingen kommentarer  
 

Ved bruk av kicks.no godkjenner du at vi benytter cookies for å øke brukeropplevelsen.

Laster...