Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Radiance-Plus Golden Glow Booster Body
Radiance-Plus Golden Glow Booster Body

Radiance-Plus Golden Glow Booster Body

Clarins

Radiance-Plus Golden Glow Booster Body sørger for at du opprettholder en naturlig, solbrun farge gjennom hele året. Perfekt brunfarge, ingen ujevnheter, ingen lukt.
335 kr

Omtaler

Tina | 10-09-2018
De første gangene jeg prøvde ble jeg utrolig fornøyd og hadde ingenting å sette fingeren på, men etter at jeg kjøpte ny flaske av den reagerte jeg kraftig. Hele kroppen klødde og fikk fullt av røde prikker, så det var en bummer.
Anonym | 20-05-2017
Prøve denne sammen med Clarins Radiance Pllus Golden Glow Booster (for ansiktet), og er like fornøyd med begge. Bygges opp veldig fint, og passer bra for lys hud.
Ida Marie Hembre | 18-02-2017
Veldig god selvbruningsolje som kan brukes sammen med din vanlige bodylotion. Naturlig farge som bygger seg opp gradvis.

Mer Informasjon

Radiance-Plus Golden Glow Booster Body sørger for at du opprettholder en naturlig, solbrun farge gjennom hele året.
Perfekt brunfarge, ingen ujevnheter, ingen lukt. Inneholder aloe vera som tilfører fuktighet og tar vare på huden.
4-6 dråper blandes sammen med din body lotion.
Volum:30 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331