Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Contour Body Treatment Oil

Contour Body Treatment Oil

Clarins

En blanding av essensielle oljer og hasselnøtt-olje med 100% rene planteekstrakter. Den bidrar til å fjerne avfallsstoffer, stimulerer og strammer hudvevet.
450 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Karin | 04-07-2019
Denne kroppsoljen er helt super! Jeg har brukt den daglig i 3 måneder og har redusert forekomsten av cellulitter med 80%. Oljen har også gitt mer definerte konturer og gjort kroppen slankere. Som en ekstra bonus får man silkemyk hud.
Emilie | 21-02-2017
Den beste kroppsoljen. Den drenerer bort unødvendig vann og giftstoffer i kroppen, slik at man faktisk får en "slimming"-effekt! Samtidig mykgjør den veldig, til og med mine vintertørre legger:) Hjemme-spa på flaske.
Barbara Dalton | 11-02-2015
Great anticellulite product, it works. Rub in vigorously twice a day after dry body-brushing. Best of all the essential oil blends for this purpose ( i've tried them all)!

Mer Informasjon

En blanding av essensielle oljer og hasselnøtt-olje med 100% rene planteekstrakter. Den bidrar til å fjerne avfallsstoffer, stimulerer og strammer hudvevet. Motvirker slapp hud, uttørkning og gjør huden myk og jevn. Perfekt for kvinner som har lett for å samle vann i kroppen da den har en hydrerende effekt. Inneholder blant annet essensielle oljer fra ginst, pelargon og meriam.
Bruk etter bad: Påfør en liten mengde på tørr eller fuktig hud, fra anklene og opp til midjen. Masser lett og avslutt med en kald dusj hvis mulig.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331