Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Body Shaping Cream
Kampanje 20%

Body Shaping Cream

Clarins

Clarins Body Shaping Cream strammer opp og gir fuktighet slik at huden etterlates myk og smidig med en rik og kremet tekstur.
344 kr
430 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Karin | 04-07-2019
En vidunderlig kroppskrem! Jeg har brukt denne kremen sammen med Clarins sin Contour Body Treatment oil i 3 måneder, og i løpet av den tiden er huden blitt strammere, cellulittene redusert med 80%, konturene er mer definerte og kroppen slankere. Kommer aldri til å slutte med denne duoen! Stor takk til Josephine på Kicks Linderud som tipset meg om det.
Nisa | 23-05-2018
Virker som en vanlig fuktighetskrem. Vet at celulittene ble litt redusert. Kan være kosthold og trening, men kombinert ble de mindre synlige.

Mer Informasjon

Clarins Body Shaping Cream strammer opp og gir fuktighet slik at huden etterlates myk og smidig med en rik og kremet tekstur.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331