Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Instant Smooth Self Tanning
Instant Smooth Self Tanning

Instant Smooth Self Tanning

Clarins

En magisk selvbruner som umiddelbart gir mykhet og glød til ansikt og utringning, og som gradvis gir en solbrun glød til huden.
250 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Oda | 05-05-2018
Lett å bruke, gir jevn farge uten å bli for mørk. Kunne vært drøyere i bruk med tanke på prisen. Frykter dessverre at den ga meg kviser, men skal ikke si det helt sikkert. Denne lukter helt seriøst som HaPå - mildt, søtt og karamellaktig.

Mer Informasjon

En magisk selvbruner som umiddelbart gir mykhet og glød til ansikt og utringning, og som gradvis gir en solbrun glød til huden. Produktets karamellfarge gir en umiddelbar frisk solfarge samtidig som den letter påføringen. Huden jevnes ut og fine linjer og porer fylles ut og minimeres optisk. Etter noen timer kommer en naturlig solfarge full av glød. Perfekt for alle som vil justere resultatet selv, og er spesielt passende til lys hud. Inneholder blant annet DHA og erythrulose (gir huden en jevn, langvarig og naturlig solglød), acacia mikroperler og aloe vera (gjenoppretter fukt, fyller og jevner ut linjer og porer optisk).
Applicera jämnt över ansikte och dekolletage efter exfoliering. Undvik hårfäste och ögonbryn.
Tvätta händerna noggrannt efter applicering.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331