Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Eye Contour Gel
Eye Contour Gel
Kampanje 20%

Eye Contour Gel

Clarins

Din daglige skjønnhetsrutine med Eye Contour Gel reduserer poser, lysner mørke ringer og styrker øyeområdet.
296 kr
370 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Thea | 27-08-2018
Jeg synes denne fukter godt, men mine blå ringer er ikke helt borte. Jeg har normal-kombinert hud, og er 14 år
Marit | 24-02-2018
Deilig forfriskende! I mitt tilfelle føler jeg at den tørker ut huden under øynene når jeg bruker den over flere dager, så er ikke 100 % fornøyd med den. Den demper hovenhet, og har hittil ikke funnet noe tilsvarende/bedre. Så den er min favoritt pr idag.
Selma | 22-02-2018
Veldig god og deilig forfriskende øyekrem

Mer Informasjon

Din daglige skjønnhetsrutine med Eye Contour Gel reduserer poser, lysner mørke ringer og styrker øyeområdet. Lett konsistens som ikke kjennes oljete og med en beroligende formel som passer selv sensitive øyne. Kan påføres morgen og når som helst i løpet av dagen over makeup. Inneholder blant annet kornblom, kamomille (beskytter og lindrer), aloe vera (gir spents og myker opp), og gingko biloba (reduserer poser og mørke ringer).
Användes på morgonen eller närhelst under dagen. Applicera en mycket liten mängd med ett par fingrar med varsamt pressande rörelser från inre ögonvrån mot yttre. Upprepa på övre ögonlocket under brynet. Kan appliceras före eller ovanpå make-up.
Volum:20 ml
Hudtype:Sensitiv|Normal
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331