Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members Only! 50% på Dolce & Gabbana Light Blue Edt 50ml & 50% på Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black. 

Multi-Active Nuit Normal to combination skin
Gave på kjøpet! Les mer
Multi-Active Nuit Normal to combination skin
p88718642
v88718643
Clarins
NOK
630

Multi-Active Nuit Normal to combination skin

Clarins

Den anti-aldrings hudpleie-duoen fra Multi-Active inneholder en ny generasjon kapsler som er beriket med ekstrakter fra kardeborre med antioksidanter og revitaliserende egenskaper.
630 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Kjerstin | 24-02-2017
En helt fantastisk nattkrem!! Denne har gjort underverker for min hud, selv om jeg kanskje er litt ung i alderen i utgangspunktet for å bruke denne, er det noe med denne kremen som min hud liker! Slet en periode med veldig uren hud og kviser som bare ble verre. I kombinasjon med andre hud og renseprodukter reddet denne kremen huden uten tvil! Glatter og roer huden veldig godt ned! Anbefales på det sterkeste!
Andrea | 24-02-2017
Elsker denne nattkremen! Synes den gir en slags "plumping"-effekt, slik at huden ser frisk og uthvilt ut om morgenen. Ganske tynn i konsistensen, så den holder lenge (ca 5-6 mnd for meg).
Emilie | 21-02-2017
Herregud, for en nattkrem! Komfort og velvære på høyt nivå, og den dufter helt nydelig.

Mer Informasjon

Den anti-aldrings hudpleie-duoen fra Multi-Active inneholder en ny generasjon kapsler som er beriket med ekstrakter fra kardeborre
med antioksidanter og revitaliserende egenskaper. Multi-Active er utformet for å gi et vakkert resultat takket være det beste fra forskning og fra naturen. Den reduserer tegn på stress og alder samtidig som den gjenoppliver trøtt hud. Hudpleien din bør være like fantastisk og
hardtarbeidende som det du er.
Brukes kveld.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331