Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Instant Eye Make-Up Remover
Instant Eye Make-Up Remover
Kampanje 20%

Instant Eye Make-Up Remover

Clarins

En to-fase formel som umiddelbart fjerner kraftig og vannfast øyesminke. Svir ikke og har pleiende egenskaper: styrker øyevippene, gjenoppretter fukt og revitaliserer huden rundt øynene.
176 kr
220 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Emilie | 27-02-2017
For en deilig makeupfjerner! Den dufter herlig og etterlater ikke en oljete 'film'. Tar all makeup, til og med vannfast mascara.
Maria Olsen | 26-02-2017
En helt grei sminkefjerner. Positivt: fjerner det meste av sminke veldig greit og god pris. Negativt: ikke veldig drøy i bruk, bruker den ca. annenhver dag og etter 3 mnd. er den godt over halvtom.
Marie | 16-02-2017
Har brukt denne i et par år nå, og den er definitivt førstevalget mitt når det kommer til å fjerne vannfast sminke - alt forsvinner enkelt og uten svie. Lukter godt gjør den også!

Mer Informasjon

En to-fase formel som umiddelbart fjerner kraftig og vannfast øyesminke. Svir ikke og har pleiende egenskaper: styrker øyevippene, gjenoppretter fukt og revitaliserer huden rundt øynene. Inneholder blant annet ekstrakt fra organisk rosevann, kornblom og kamomille. Dermatologisk testet og testet av øyelege. Fri for parabener.
Skaka väl innan användning. Applicera Instant Eye Make-up Remover på torr bomullsrondell. Pressa varsamt i några sekunder över ögonlocken och fransarna, arbeta från roten till toppen utan att gnugga eller dra i huden. Använd en rondell för vardera öga.
Volum:125 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331