Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members Only! 50% på Dolce & Gabbana Light Blue Edt 50ml & 50% på Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black. 

UV Plus Day Screen Multi-protection SPF 50
Gave på kjøpet! Les mer

UV Plus Day Screen Multi-protection SPF 50

Clarins

Et multibeskyttende «skjold» som er utviklet for å motvirke ytre påvirkninger som UV-stråler, forurensning og frie radikaler.
355 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
UV Plus Day Screen Multi-protection SPF 50
p88201690
v88201691
Clarins
NOK
355

Omtaler

Arte | 25-02-2018
Utrolig bra! Den er veldig lett og irriterer ikke min sensitiv hud. Det kan brukes under makeup, men den er faktisk så god at jeg føler at jeg kan gå uten foundation, noe som er fantastisk for meg som har vært avhengig av foundation i mange år.
Marianne | 13-05-2017
Fantastisk beskyttende fluid! Føles lett på huden, tetter ikke porene, irriterer ikke min blandet og sensitiv hud. Har prøvd lignende "sun screen-er" fra andre merker (Chanel, Exuviance, Neostrata) men kom tilbake til Clarins fordi bedre bare finnes ikke.

Mer Informasjon

Et multibeskyttende «skjold» som er utviklet for å motvirke ytre påvirkninger som UV-stråler, forurensning og frie radikaler. Et må ha-produkt for å forhindre for tidlig aldring og pigmenteringer.
Flytende og ultralett konsistens som holder hele dagen, uavhengig av luftfuktighet eller varme. Inneholder bl.a. SPF 50 + økologisk sanikel og cantaloupemelon (beskytter og styrker hudens evne til å nøytralisere frie radikaler), eksklusivt antiforurensning (beskytter mot effektene av frie radikale og styrker hudens barrierefunksjon), hyaluronsyre (høymolekylær)
(forhindrer uttørking/fukttap) og økologisk solbærknopp (forhindrer rødhet/irritasjon).
Påføres over dagkrem, før foundation.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331