Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Super Restorative Day Cream SPF 20
Super Restorative Day Cream SPF 20

Super Restorative Day Cream SPF 20

Clarins

Super Restorative anisiktskrem er nå beriket med harungana-ekstrakt. Harungana er en eff ektiv, organisk ingrediens som retter seg mot de spesifikke behovene til en voksen hud.
865 kr

Omtaler

Zulfiya Berg-Olsen | 11-03-2017
Kjempe fornøyd med denne kremen. Den er veldig effektiv, myk og virkelig strammer huden. Huden i ansiktet mitt har blitt mye glattere og ser frisk og ungdommelig ut. Har brukt denne kremen i ett år og er kjempe fornøyd. Elsker den! Anbefales!

Mer Informasjon

Super Restorative anisiktskrem er nå beriket med harungana-ekstrakt. Harungana er en eff ektiv, organisk ingrediens som retter seg mot de spesifikke behovene til en voksen hud. Super Restorative etterfyller huden på alle nivåer og bidrar til en hud med en strammere, glattere og sunnere utstråling.
Volum:50 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331