Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Multi-Active Jour Dry skin
Kampanje 20%

Multi-Active Jour Dry skin

Clarins

Den anti-aldrings hudpleie-duoen fra Multi-Active inneholder en ny generasjon kapsler som er beriket med ekstrakter fra kardeborre med antioksidanter og revitaliserende egenskaper.
452 kr
565 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Frøydis Juliane Ingvaldsen | 21-05-2016
Nydelig dagkrem til normal/tørr hud. Gir masse fukt og glød.
Hanne | 06-03-2016
Fikk prøve på denne dagkremmen og prøvde den et par dager, ble frelst med én gang. Huden er så fin som den aldri har vært før, har blandingshud som lett blir blank samt er tørr og stram, og etter å ha begynt å bruke denne kremmen er ikke huden tørr lengere og blir heller ikke blank i løpet av dagen. Huden ble utrolig jevn og fin og ser veldig fresh ut. Kommer til å kjøpe igjen når krukken er brukt opp!

Mer Informasjon

Den anti-aldrings hudpleie-duoen fra Multi-Active inneholder en ny generasjon kapsler som er beriket med ekstrakter fra kardeborre
med antioksidanter og revitaliserende egenskaper. Multi-Active er utformet for å gi et vakkert resultat takket være det beste fra forskning og fra naturen. Den reduserer tegn på stress og alder samtidig som den gjenoppliver trøtt hud. Hudpleien din bør være like fantastisk og
hardtarbeidende som det du er.
Brukes morgen.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331