Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members Only! 50% på Dolce & Gabbana Light Blue Edt 50ml & 50% på Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black. 

Hydra-Essentiel Intensive Bi-Phase Serum 30 ml 30 ml
Gave på kjøpet! Les mer
Hydra-Essentiel Intensive Bi-Phase Serum 30 ml 30 ml
p89365921
v89365922
Clarins
NOK
520

Hydra-Essentiel Intensive Bi-Phase Serum 30 ml 30 ml

Clarins

Hydra-Essentiel er hudpleien som har evnen til å stimulere hudens egne naturlige kapasitet til å fukte seg selv og som gir beskyttelse "klimasjokk".
520 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Anonym | 09-09-2019
Jeg har nå prøvd mange ulike fukt serum da jeg er dehydrert/kombinert men jeg kommer alltid tilbake til dette! Man kjenner virkelig at dette tyntflytende serumet trekker dypt ned i huden og gjennomfukter ordentlig. Favoritt!
Edyta | 19-04-2019
Brukte den foreløpig to ganger. Gir umiddelbart fuktighet men jeg synes at en stor minus er vann-konsistens som gjør at produkt renner mellom fingrene før man klarer å påføre den på huden. Føler også at den er vanskelig og smøre ut på hele ansiktet nettopp pga konsistens.
Monica | 11-03-2018
Som hudpleier har jeg brukt mange fuktighetsserum, men dette er definitivt et av de beste jeg har brukt. Den er superdeilig og etterlater huden fuktig. Har også en deilig og forfriskende duft likt med de andre Hydra-essentiel produktene som er super deilig å påføre.

Mer Informasjon

Hydra-Essentiel er hudpleien som har evnen til å stimulere hudens egne naturlige kapasitet til å fukte seg selv og som gir beskyttelse "klimasjokk". Hydra-Essentiel Intensive Bi-Phase Serum er et intensivt fuktighetsgivende to-faset serum for den mest uttørkede huden. Med bare et par dråper jobber den på alle hudnivåer for å nullstille det naturlige fuktsystemet og hjelper huden å holde på fuktigheten. Den fuktgivende kraften av organisk Kalanchoe Pinnata-ektrakt og den glødgivende effekten av beautyberry-ekstrakt er kombinert med fordelene hos tre spesifikke hovedingredienser: Organisk marietistelolje (balanserer den hydrolipide filmen i huden), orthosiphon (for et matt, vakker hud), solbærknopp (beroligende for huden).
Påføres morgen og/eller kveld før dag-/nattkrem. Jobb fra midten av ansiktet og utover.
Kan brukes året rundt og/ eller også som kur.
I kombinasjon med øvrige Hydra-Essentiel-produkter forsterkes det fuktgivende resultatet.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331