Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Gentle Foaming Cleanser Dry/Sensitive Dry/Sensitive
Gave på kjøpet! Les mer
Gentle Foaming Cleanser Dry/Sensitive Dry/Sensitive
p853002
v39070297
Clarins
NOK
250

Gentle Foaming Cleanser Dry/Sensitive Dry/Sensitive

Clarins

Daglig rens for tørr/sensitiv hud. Effektiv og skummende såpe som er like mild som en rengjøringsmelk. Det myke skummet skylles lett av og huden beskyttes mot uttørkende effekter av hardt vann.
250 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Emilie | 04-03-2018
For en herlig rens! Den skummer godt, dufter svakt av shea og renser i dybden. Huden føles behagelig etterpå, ikke stram.
Ann Louise | 04-03-2018
Sverger til denne rensen! Jeg har veldig sensitiv hud. Denne bruker jeg hver dag. Den tar all sminke og huden føles ren men ikke stram etter bruk. Lukter i grunn lite, mer behagelig av sea butter. Myk og man trenger lite. Ønsker meg denne i en større flaske og med pumpe kork....
s2412 | 24-02-2017
Dette er en god og mild cleanser til min sensitive hud. Bruker denne hver dag, og de gangene jeg har kvisutbrudd, bruker jeg litt ekstra. Jeg føler den gjør huden min renere og klarere og kvisene ser ut til å bli "borte".

Mer Informasjon

Daglig rens for tørr/sensitiv hud. Effektiv og skummende såpe som er like mild som en rengjøringsmelk. Det myke skummet skylles lett av og huden beskyttes mot uttørkende effekter av hardt vann. Inneholder blant annet ekstrakt fra brudeslør og polymnia samt bomullsfrø-olje og sheasmør.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Volum:125 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331