Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Gentle Foaming Cleanser Combination/Oily Combinated to Oily Skin
Kampanje 20%

Gentle Foaming Cleanser Combination/Oily Combinated to Oily Skin

Clarins

Daglig rens for kombinert/fet hud. Effektiv og skummende såpe som er like mild som en rengjøringsmelk. Det myke skummet skylles lett av og huden beskyttes mot uttørkende effekter av hardt vann.
200 kr
250 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ragnhild | 13-03-2019
Helt ok rens, men fjerner ikke talg fra porer.
Nina | 23-07-2018
Mild rens som har gjort underverker for min oljete hud. Meget drøy i bruk.
Jenny Yang | 02-03-2016
Jeg elsker denne, hver gang jeg bruker den jeg føler meg så frisk og ren. Den lukter også veldig godt, den renser huden godt og går dypt inn i huden.

Mer Informasjon

Daglig rens for kombinert/fet hud. Effektiv og skummende såpe som er like mild som en rengjøringsmelk. Det myke skummet skylles lett av og huden beskyttes mot uttørkende effekter av hardt vann. Inneholder blant annet ekstrakt fra brudeslør og polymnia samt bomullsfrø-olje og tamarind.
Ta en liten mängd produkt i lätt fuktade händer och arbeta upp ett lödder. Massera varsamt över ansikte och hals med lätta svepande rörelser. Undvik ögonkonturen. Skölj noggrant av med svalt vatten på morgonen och med ljummet vatten på kvällen.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Volum:125 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331