Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Hydra-Essentiel Moisturizing Reviving Eye Mask 30 ml

Hydra-Essentiel Moisturizing Reviving Eye Mask 30 ml

Clarins

En intensivt fuktende øyemaske for alle som trenger en rask og effektiv løsning til øyne som ser trette ut.
345 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Hydra-Essentiel Moisturizing Reviving Eye Mask
p90223706
v90223707
Clarins
NOK
345

Omtaler

Karianne | 13-05-2019
Denne er fin å bruke samtidig som ansiktsmaske. Den gir fukt og gjør at man ser litt mer uthvilt ut, men jeg kan tenke med at den har mest effekt over lang tid. Hvis man vil ha noe som umiddelbart gjør at man ser mer våken ut ville jeg valgt et annet produkt.

Mer Informasjon

En intensivt fuktende øyemaske for alle som trenger en rask og effektiv løsning til øyne som ser trette ut. Den beroliger og frisker opp øyekonturen og får øynene til å se mer uthvilte og pigge ut. Den blåtonede teksturen ser ut som en rik smeltende krem, men gir likevel en frisk følelse av en oppfriskende gelé. Glatter ut tørrhetslinjer og reduserer synligheten av mørke tretthetsringer rundt øynene. Oftamologisk og dermatologisk testet. Passer også for sensitive øyne. Inneholder bl.a. økologisk ekstrakt av leaf of life og quinoa (hjelper huden med å bevare sine fuktighetsreserver), og hestekastanje-aescin (bidrar til å redusere synligheten av mørke ringer).
Kan brukes på to måter.
- Som en ekspressbooster på 10 minutter.
- Som en intensiv maske som får sitte hele natten.
Trykk ut produktet og varm det med fingrene. Påfør med lett sveipende bevegelser på øyelokkene og under øynene. Fjern overskudd av produktet etter bruk med en bomullspad dynket med Gentle Eye Make-Up Remover.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331