Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Ciaté Olivia Palermo Nail Polish Hutch - My Go To Red

Vurderinger
Pris
208 kr
Tilgjengelighet i butikk
{0}  igjen til fri frakt
kr 99,00 igjen til fri frakt
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr.
Fri frakt over 99 kr.
Olivia Palermo Nail Polish
p88429140a
v88429141
Ciaté
NOK
208
I tillegg til en god manikyr, er det én ting som alltid gjør meg utrolig glad. Jeg går alltid med rødt, det er favorittfargen min og passer til klærne i garderoben min. Jeg ville utvikle en neglelakk som ikke bare ga neglene en profesjonell finish, men dessuten gjorde dem sterke og solide med et perfekt resultat. Denne lakken inneholder en eksklusiv, avansert Dual Polymer Mesh Lock-teknologi som er utviklet for maksimal holdbarhet og høy glans. Så snart jeg prøvde den på mine egne negler, visste jeg at det var riktig. Jeg er solgt på fargene, og det er godt å vite at lakken inneholder styrkende og beskyttende ingredienser som holder neglene blanke og perfekte. Dual Polymer Mesh Lock-teknologi gir farge med høy glans som varer lenge. Vulkansk glass fyller ut og styrker lakken, samtidig som det beskytter og pleier neglene.
Rengjør neglene i dybden for å fjerne eventuelle oljerester. Start med å påføre en underlakk for å legge et perfekt grunnlag. Legg så to lag med lakk, og avslutt med en blank overlakk.
Volum:
13.5 ml
Bruttovekt:
120 g
Farge:
Rød
EAN:
5060414311074
Mer inspirasjon
Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser