Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Ciaté Glitter Flip Lipstick Trouble

Vurderinger
Velg farge
Trouble
Pris
199 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Glitter Flip Lipstick
p90122589
v90168315
Ciaté
NOK
199
Bring dine lepper til glitrende nye høyder med en av Ciatés #Worldfirst-innovasjoner. Glitter Flipp er en transformerende flytende leppestift som kombinerer en metallic-effekt med en ekstremt glitrende finish i multidimensjonale nyanser.
• Parabenfri
• Vegansk
• Glutenfri
Påfør og la tørke i 2 minutter. Press deretter leppene sammen og se hvordan leppestiften forvandles fra matt til magisk gnistrende! Helt uten søl og på under halve tiden av hva det ellers tar å få en tradisjonell glitterlook på leppene. Formelen har lang holdbarhet, er behagelig og er den første av sitt slag som sitter hele kvelden og natten uten at man trenger å fikse på den. Kommer i flere nyanser som på null tid gir en ekte WOW-effekt!
Vekt:
30 g
Farge:
Orange
EAN:
5060544970042
Tips fra KICKS community
Finn riktig mascara for deg

Finn riktig mascara for deg

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331