Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members only! Nå får du 30% på All Nighter Setting Spray fra Urban Decay! Kun 3 stk per kunde.

Christina Aguilera Signature EdP 30 ml

Vurderinger
Pris
199 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Signature EdP
p702810
v34800177
Christina Aguilera
NOK
199
Hva får deg til å føle deg sexy? Noen ganger er det et blikk fra den andre siden av rommet. Andre ganger er det nye klær. Sjansen er stor for at du kjenner deg som best, mest selvsikker og mest sexy når du har tatt på deg din favorittduft. Noen ganger er duften det eneste du behøver å ha på deg. Ekspertene er enige om at dufter er de ultimate humørhøynerne. Når du finner en duft i perfekt harmoni med din personlighet er det som en injeksjon av selvtillit. Og selvtillit er sexy. Noen ganger holder det med en spray av parfyme for å få ekstra god selvfølelse og være lykkelig og trygg i din egen person. Å være sexy og ha selvsikkerhet er to egenskaper Christina Aguilera har i overflod. Rasende uavhengig og uforskammet sexy har hun inspirert mange unge kvinner til å følge hennes eksempel om å utvikle sin forføreriske kvinnelige side. Derfor er hennes første duft en styrkende eliksir for deg! Hvordan? Christina Aguilera duften inspirerer deg til å være sexy med noter som syder av sensuelle og feminine egenskaper. Toppnotene er en utsøkt blanding av Fruktsorbet, Mandarin og Solbærtre. Hjertet består av ultrafeminine noter som Duftranke, Jasmin, Peon og Plomme, mens basen er bygget opp av sensuelle noter som Vanilje, Amber og Edle Tresorter som forblir lenge på huden.
Volum:
30 ml
Vekt:
146 g
EAN:
0719346218412, 0737052643786

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

4.5
Basert på 2 omtaler
Les mer
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331