Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
CK One Platinum Edition Edt 50 ml
CK One Platinum Edition Edt 50 ml

CK One Platinum Edition Edt 50 ml

Calvin Klein

Calvin Klein Cko Platinum Eau De Toilette er en moderne og bastant duft med en ungdommelig og fri karakter. Den er beregnet for menn og kvinner i alle aldre.
395 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Katja | 17-10-2018
veldig fin og ikke super sterkt duft

Mer Informasjon

Calvin Klein Cko Platinum Eau De Toilette er en moderne og bastant duft med en ungdommelig og fri karakter. Den er beregnet for menn og kvinner i alle aldre. Den har et enkelt, stilrent og futuristisk design. Platinum er et meget kostbart og skinnende metall som uttrykker modernitet og individualitet. Duften er frisk og nesten berusende. Med duft noter av granny smith-epler, kardemomme, rød kanel, fransk lavendel, amber, moderne aldehyder, kashmirtre og vetiver.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331