Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
For leveranse innen jul, bestill senest 18/12. Gjelder kun ved leveranse til butikk!
Baume de Rose Lipcare
Baume de Rose Lipcare

Baume de Rose Lipcare

By Terry

Multi-Protective -Nutri-Regenerating Bestselgende kjendisfavoritt! Passer for: Alle hudtyper Glamorøs og intensivt nærende behandling for lepper og neglebånd.
435 kr

Produkter er utsolgt

Omtaler

Mariann Kvarven | 15-04-2017
Herlig på tørre og såre lepper! Fungerer veldig bra. Litt trekk for pris og at produktet kommer i krukke.
Tina A | 13-04-2017
Lyxig innpakning med tung krukke. Rosa balm med svak rosèduft som smelter på leppene. Umiddelbar virkning på tørre lepper og etter noen minutter er leppene myke og meget behagelige. Ny favoritt!

Mer Informasjon

Multi-Protective -Nutri-Regenerating
Bestselgende kjendisfavoritt!
Passer for: Alle hudtyper
Glamorøs og intensivt nærende behandling for lepper og neglebånd.
Reparer og gi næring til lepper og neglebånd med den deilig duftende, dypt fuktighetsgivende Baume de Rose. En ultimat, luksuriøs juvel laget av voks av rose og pastellolje som øker cellefornyelsen. De beroligende og reparerende kreftene til shea-smør etterlater leppene med en følelse av herlig smidighet, mens ceramider og E-vitamin bidrar til å beskytte og styrke det sensitive området mot aldringstegn. Denne ultra-nærende balmen fungerer også som en styrkende behandling for neglebåndene.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331