Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Glow-Expert Duo Stick 3 Peachy Petal
Glow-Expert Duo Stick 3 Peachy Petal
Glow-Expert Duo Stick 3 Peachy Petal

Glow-Expert Duo Stick 3 Peachy Petal

By Terry

GLOW-EXPERT DUO STICK er en jumbostift med to kompletterende nyanser som fremhever ansiktskonturene og gir fantastisk glød.
495 kr
3 Peachy Petal
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Glow-Expert Duo Stick
p89593550
v89593553
By Terry
NOK
495

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

GLOW-EXPERT DUO STICK er en jumbostift med to kompletterende nyanser som fremhever ansiktskonturene og gir fantastisk glød. Ta farvel med komplisert contouring og si hallo til enkel, moderne strobing! Fremhev ansiktets høyeste punkter med en touch av farget glød, for en optisk effekt.
Utnytt den ene siden av stiften for å bruke én av nyansene, eller begge for en perfekt duo-effekt. Bland ut produktet på ansiktets høyeste punkter – panne, nese, hake, kinnben, brynsben, skuldrer og utringning. Den fanger og reflekterer lys, skulpterer og gir glød for en naturlig frisk finish.
Farge:Multi
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331