Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Lash Mascara Blackest black
Lash Mascara Blackest black
Lash Mascara Blackest black
Lash Mascara Blackest black

Lash Mascara Blackest black

Buxom

Buxoms populære og bestselgende mascara som separerer, definierer og gir volum til vippene. Bigger is better! Med denne volum mascaraen får du fyldige, lukseriøse vipper.
229 kr

Omtaler

Maria | 18-10-2017
Denne gir NULL volum! Det ser ikke ut som jeg har på meg maskara, det ser ut som jeg har mørke ufargede vipper.
StiligeCecilie | 16-11-2016
Jeg kjøpte denne mascaraen da jeg var i USA og jeg elsker den! Plastbørsten separerer vippene utrolig bra, de blir skikkelig sorte, tykke og lange. Fantastisk at vi har den tilgjengelig i Norge nå!

Mer Informasjon

Buxoms populære og bestselgende mascara som separerer, definierer og gir volum til vippene. Bigger is better! Med denne volum mascaraen får du fyldige, lukseriøse vipper. Den vitaminrike formelen gir volum og dyp, sort farge til vippene. Den timeglassformede børsten hjelper til å enkelt påføre på vippene fra rot til spiss, separere og gi perfekt definisjon for et intensiv og forførende blikk.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331