Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Full-On™ Plumping Lip Polish Natalie (Candy apple red)
Full-On™ Plumping Lip Polish Natalie (Candy apple red)
Full-On™ Plumping Lip Polish Natalie (Candy apple red)
Full-On™ Plumping Lip Polish Natalie (Candy apple red)
Full-On™ Plumping Lip Polish Natalie (Candy apple red)
ONLY AT KICKS
Julekalender 50% 11 des maks 2

Full-On™ Plumping Lip Polish Natalie (Candy apple red)

Buxom

Buxom’s bestselgende lipgloss med skimmrende glans og plumpingeffekt, som gjør leppene dine fyldigere og sensuelle. En mild,prikkende plumpingeffekt med en frisk følelse av minte.
117,50 kr
235 kr
Natalie (Candy apple red)
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Full-On™ Plumping Lip Polish
p89276026
v89276054
Buxom
NOK
117.5

Omtaler

Marie | 30-07-2019
Amazing og deilig-cooling effekt på leppene! Plumper ikke så masse, men kan se en smule forskjell! Elsker mest hvordan den er på leppene, og fargen!!
Tonje | 26-05-2019
Det er begrenset hva en lip plumper kan gjøre, så du vil ikke se ut som du har fått fillers, men den er lett irriterende de første minuttene du tar den på og leppene vil bli midlertidig litt større. Jeg elsker den og kan ikke få nok. Jeg er ikke en leppestift person, så denne er midt i blinken. Den gir god glans og fuktighet, føles ikke klissete, holder seg der den blir lagt men må selvfølgelig legges flere ganger daglig. Dolly er bestselgeren iflg Buxom, men det er så utrolige mange andre fine farger her også! Jeg har 6 forskjellige, så det sier litt om hvor mye jeg liker den. Passer like godt til tenåringer som eldre kvinner som føler de trenger litt glans, friskhet og større lepper.
Agnethe | 05-04-2019
Jeg er solgt. Blitt helt avhengig av dette fantastiske produktet:)

Mer Informasjon

Buxom’s bestselgende lipgloss med skimmrende glans og plumpingeffekt, som gjør leppene dine fyldigere og sensuelle. En mild,prikkende plumpingeffekt med en frisk følelse av minte. Leppene dine blir mye, og samtidig beskyttes med vitamin A & E. Buxom Lip Polish finnes i flere nyanser som gjør det lett å finne sin favoritt.
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste lipgloss
Volum:4.45 ml
Farge:Rød
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331