Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Lips Your Way 3 x 5,5 ml
Lips Your Way 3 x 5,5 ml
ONLY AT KICKS
NYHET

Lips Your Way 3 x 5,5 ml

Buxom

"Buxom har tatt tre av sine mest populære plumpende leppeprodukter og skapt det ultimate leppe-kit'et.
269 kr

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

"Buxom har tatt tre av sine mest populære plumpende leppeprodukter og skapt det ultimate leppe-kit'et. Lips Your Way Mini inneholder mini sizes av:
Full On Lip Cream - Kir Royale
En plumpende lipgloss som gjør leppee dine fyldigere og mer glansfulle - uten skimmer og glitter. Inneholder A og E vitamin som beskytter leppene, gjør de myke og tilfører fuktighet samtidig som du får masse farge og glans. Påføres for glans og volum.
Full On Lip Polish - Gabby
Full On Lip Polish er Buxom's bestselgende lipgloss med en skimrende glans og plumping-effekt som gjør leppene fyldigere. En mild, pirrende plumping med frisk mintsmak. Leppene blir myke og fuktet ved hjelp av både A og E vitamin. Påføres leppene for glitterglans og volum.
Va-Va plump Shiny Liquid Lipstick - Wine Me
Va-Va-Plump Shiny Liquid Lipstick er en pigmentrik flytende leppestift som gir farge i ett eneste strøk med en glansfull og jevn finish. Va-Va-Plump har en plumpende effekt på leppene som gir deg den perfekte ""pout"". Takket være en long-lasting formel får du fargeglade, glansfulle lepper fra morgen til kveld. Påføres leppene for et dekkende, glansfullt resultat."
Farge:Multi
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331