Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

PowerPlump Lip Balm Big O
ONLY AT KICKS

PowerPlump Lip Balm Big O

Buxom

PowerPlump Lip Balm gir leppene dine umiddelbart fuktighet med sin silkemyke formel. Den reagerer på din naturlige ph-verdi og gir leppene dine en helt unik og personlig farge.
229 kr
Big O

Omtaler

Mia | 03-12-2018
Denne føles utrolig bra på leppene, gir meg en unik og perfekt farge som varer en god stund. Ikke så mye plumping effekt men gjør at leppene dine ser drit fine og sunne ut.
Lene | 08-10-2018
Test før du eventuelt kjøper ... Glad jeg gjorde akkurat dette, ellers hadde dette blitt et bomkjøp. Håpet denne skulle bli en ny favoritt, den holder dessverre ikke mål. Fargen ble alt for Barbierosa og voldsom, og lipbalm´en føles ikke behagelig på..

Mer Informasjon

PowerPlump Lip Balm gir leppene dine umiddelbart fuktighet med sin silkemyke formel. Den reagerer på din naturlige ph-verdi og gir leppene dine en helt unik og personlig farge. Plumpende ingredieser gir fylde og volum, mens fuktighetsgivende ingredienser mykgjør og beskytter leppene dine.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331