Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Divine Goddess Luminizer (Venus) Nude glow
Divine Goddess Luminizer (Venus) Nude glow
Divine Goddess Luminizer (Venus) Nude glow
ONLY AT KICKS

Divine Goddess Luminizer (Venus) Nude glow

Buxom

En lett highlighterkrem for ansikt og kropp. Få en frisk, naturlig glød med denne luksuriøse, lette luminizer.
305 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Divine Goddess Luminizer (Venus)
p89276170
v89276171
Buxom
NOK
305

Omtaler

Kathrine | 10-07-2019
Den beste jeg har prøvd! Passer til både ansikt/kropp og varer hele dagen
Martine | 07-04-2019
Bruker denne over hele ansiktet og den gir en veldig fin og naturlig glød. Tørker fort inn og er ikke klissete. Pudder produkter gjør seg også veldig godt over. Den har en kjølende effekt på huden, litt som en plumping lipgloss, men siden jeg visste om dette før jeg kjøpte produktet syns jeg ikke det trekker veldig ned. Unngår derfor å komme for nær øynene. Ville gjerne prøve ett slikt produkt, men var eneste av denne typen jeg fant hos kicks, derfor gikk jeg for denne. Tuben er ganske stor, så vet ikke om jeg vil kjøpe akkurat denne igjen, men heller prøve liknende produkt fra et annet merke. Har nokså lys hud så tenkte kanskje at Venus fargen ville være for mørk, men den blender godt inn. Smitter ikke av og holder seg veldig godt hele dagen.
Gunn | 06-03-2018
Utrolig fin krem-highlighter til strobing/highlighting eller gi glød til skuldre/décolletage (spesielt fint på ferie!). Stor tube som vil vare lenge!

Mer Informasjon

En lett highlighterkrem for ansikt og kropp. Få en frisk, naturlig glød med denne luksuriøse, lette luminizer. Formelen gir deg en glød som er perfekt til alle hudtoner etterlater huden friskhet pg fresh. Perfekt på kinnbena, ved tinningen, og under øyenbrynene, på neseryggen og haken. For highlighter effekt på kroppen legg på kraveben, décolletage, skuldre og bena.
Volum:60 ml
Farge:Beige
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331